• Sausklaar (glad) maken

Met 'sausklaar' wordt bedoeld het vlak en strak maken van bestaande (betonnen) wanden en plafonds met behulp van een dunne laag gipsmortel, zodat het sauzen van de wanden of plafonds tot de mogelijkheden kan gaan behoren. Een filmlaag ten behoeve van het 'sausklaar maken' heeft een dikte tussen de 1 en 6 millimeter. Bij dikkere afwerklagen wordt gesproken van raapwerk. Net als raapwerk heeft pleisterwerk brandvertragende eigenschappen, zij het in mindere mate.

  • Schuurwerk (ook plafonds)

Er zijn verschillende mogelijkheden om plafonds af te werken. Bestaande betonnen en gips plafonds kunnen op verschillende manieren afgewerkt en versierd worden. Vooral bij plafonds is de kwaliteit van de ondergrond zeer belangrijk. Bij plafonds heb je altijd te maken met strijklicht en wordt iedere oneffenheid zichtbaar.

Neem voor advies over de afwerking van uw plafond vrijblijvend contact met ons op.

  • Sierpleisterwerk

Sierpleister is een afwerking die met de hand wordt aangebracht. Ze hebben een decoratief uiterlijk en is direct in de gewenste kleur op te brengen. Tegenwoordig zijn er ook mooie metallic kleuren te krijgen voor sierpleister.

De sierpleister wint terrein ten opzichte van behang door de vele duurzame decoratieve varianten. Een woning afgewerkt met de juiste sierpleister kan de waarde van de wonig verhogen.

  • Paintsprayen

Het machinaal verwerken van verf (Latex) voor de verfraaing van wand en plafond werk in iedere gewenste kleur.

  • decoratieve dunpleister mat, glans of metallic

Deze decoratieve dunpleister is met name goed te verwerken in badkamers en keukens. er is geen tegel meer nodig en kan ook prima in douche hoeken verwerkt worden. Het product is net zo glad als een tegel en wordt door middel van een speciale coating beschermt tegen vetspetters bij het koken in de keuken of tegen kalkaanslag in douche toepassingen. Deze decoratieve dunpleister is in alle gewenste kleuren te verkrijgen.

  • Betoncire

Beton cire is een cement gebonden pleister stuc in verschillende kleuren aan te maken.
Het is ook te gebruiken in natte ruimtes.
En tevens ook mogelijk om over oude tegels te zetten. Hiernaast ziet u foto's met
voorbeelden van betoncire.

  • Betonlook

Hieronder 2 voorbeelden van beton look. Dit is een stucco soort die een marmer look geeft ook zeer goed mogelijk te gebruiken is in natte ruimtes .


betonlook 1


betonlook 2

 


betoncire 1


betoncire 2


betoncire 3